Tipikus hibák tetőszigetelésnél

Ismerjük meg a tetőszigetelés következtében felmerülő hibákat

Építkezést tervez a közeljövőben vagy úgy gondolja, hogy a házának a tetőszerkezete már megérett a felújításra? Legyen szó bármelyikről is, nem árt ismerni néhány információt a témában, nehogy pórul járjon. Egy lapostető tekintetében rengeteg tényezőnek kell érvényesülnie ahhoz, hogy a szigetelés által biztosított védelem ténylegesen érvényesülni tudjon.

A tetőnek megbízható védelmet kell biztosítania a különféle időjárási viszontagságokkal szemben, hogy az pára, jég, eső (vízszigetelés), hő és a szél se tegyen kárt benne. Védő-, elválasztó és lejtést adó rétegre egyaránt szükség van, az utóbb említett azért nagyon fontos, mert meggátolja, hogy a csapadékvíz megálljon a felületen, hiszen ez a későbbiekben óriási károkat okozhat. Meghatározó a hőszigetelő réteg vastagsága is, amennyiben ezt elrontják, elkerülhetetlen a páralecsapódás, ugyanis a külső és a belső tér közt jelentős mértékű hőkülönbség alakul ki, ezáltal a falat könnyedén megtámadhatja a penész. A tetőszigeteléseknél gyakori hiba, hogy a páraelzáró rétegek, valamint a csatornaszellőzők hanyag módon kerülnek kivitelezésre.

Mindez természetesen elkerülhető, ha a szakember kellően tapasztalt, odafigyel a munkájára és a folyamatokat jól végzi el. Éppen ezért olyan céget célszerű megbízni a feladattal, akik komolyan átgondolják a szigetelést és a munkálatok megkezdése előtt beiktatnak egy tervezőfázist. Kizárólag ekkor éri meg a befektetést, ellenkező esetben súlyos összegeket kell majd megfizetni a hibák javításáért.

A ház teljes egészére kiterjedő következményeket jelent, ha baj van a tetővel. Az ideális tetőszigetelés megakadályozza a beázást és tökéletesen hőszigetel. A munkálatok elvégzésére válasszon minket és kerülje el a felesleges idegeskedést, általunk kifogástalan végeredményre tehet szert, ráadásul spórolhat is.

Szakembereink kifogástalan szakértelemmel rendelkeznek és mindig a tudásukhoz mérten végzik el a tetőszigetelést. Önnek garantált, hogy nem lesz gondja a csapadékkal, sőt a meleg sem fog elillanni. Kizárólag a legjobb anyagokkal dolgozunk, abszolút precízen, mert a legfontosabb a számunkra ügyfeleink elégedettsége.

Felkeltettük érdeklődését? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!